Jarní oblečení pro děti! Rychlý přehled!

2019-04-02
Jarní oblečení pro děti! Rychlý přehled!

Jarní sezona s sebou přináší příjemné oteplení a prodloužení dne. Sluneční paprsky dobijí děti neuvěřitelnou energií a vytáhnou je ven. Pokud řešíte oblečení školních dětí, pak musíte dokonale skloubit aktuální módní trendy, pohodlí a praktickou údržbu. Máme pro vás dobrou zprávu - jarní oblečení pro letošní rok perfektně splňuje všechny atributy!

Pohodlné a slušivé

Děti rády kopírují styl dospělých. U mikin můžete využít atraktivní zpracování, oblíbené maskáčové vzory nebo stylizované nápisy. Mikiny Bolf jsou šité z příjemných materiálů. S dostatečnou pevností a odolností se vyrovnají i se zátěží rušného školního dne. Dětem můžete nabídnout oblíbené kombinace barev a dopřát jim vyspělejší outfit. Dívky ocení jemné aplikace, vsadky nebo populární efekt dvojitého lemu.

Trendy přechodové bundy

Zimní bundy už by byly pro ostudu. Nejvyšší čas vyměnit je za lehčí přechodové bundy. Stejně jako u mikin i u bund platí jednoduché pravidlo. Relativně hladký základní střih oživují nápadité doplňky. Hitem jsou tmavé barvy, kterým kontrastuje podšívka v kapuci a barevné zipy. Černá bunda s výrazně oranžovou, žlutou nebo zelenou působí sympaticky u všech věkových kategorií. Junioři, kteří oblékání berou vážněji, můžou sáhnout po jednotné tmavě šedé, námořnicky modré nebo klasické černé. Sportovní střih mikiny i bundy vyhoví aktivnímu pohybu. Oblečení nelimituje děti ani při běhání nebo prolézání. Je skvělou variantou pro celý den, zajistí dostatečnou ochranu před deštěm, větrem a chladem při ranní cestě do školy, bude lehkým a skladným kouskem při odpoledním přechodu na kroužky. Nestane se nepohodlným oblečením v době, kdy děti využívají volno o přestávkách venku a živě se pohybují.

Nejlepší kalhoty!

Zaměřit se musíte také na vhodné kalhoty. Současná móda skvěle využívá moderní pružné materiály a sportovní střihy. Děti už nemusíte přemlouvat do „lepších školních“ kalhot. Bolf nabízí oblečení, které skvěle vystihuje moderní trendy, šije z kvalitních materiálů a přitom oblečení cenou nevymezuje. Příjemné ceny vám dovolí velkoryse mávnout rukou nad občasným prošoupaným kolenem nebo skvrnou od barev.

Děti si oblíbí džínové kalhoty i kalhoty, které chytře kombinují pohodlnou teplákovinu. Střih dává dostatečný prostor volnému pohybu. Oblíbeným doplňkem je pevný náplet, který stahuje nohavice nad kotníky. Souhlasně přijaté je také zakončení do pružného pasu, který odbourává nepohodlné zapínání. Kalhoty joggery nebo baggy díky pružným materiálům perfektně sedí jakékoli postavě.

Dívkám samozřejmě vyhoví víc klasické legíny. Elastické kalhoty skvěle sedí, pohodlně se nosí a dobře se kombinují se sportovním i elegantním topem. Legíny jsou často zdobené šisováním, aplikacemi z kamínků nebo nášivek, oblíbené jsou náznaky opotřebení nebo děr.

Nakombinovat stylové oblečení tak, aby vyhovělo kritickému náhledu dorůstajících dětí na vzhled a zároveň nárokům na pohodlí, není zas tak těžký úkol. Projděte si nabídku moderních e-shopů a k výběru přizvěte i dorost. Bez velkých bojů se shodnete na výběru a obstojíte jako docela nadějný rodič.

Zobrazit více... Duben 2019
pixel