Red Alert! Co nemůže na podzim chybět

2017-10-27
Red Alert! Co nemůže na podzim chybět

Podzim kombinuje všechny druhy počasí. Ráno klesnou teploty nízko, přes poledne se vyklube sluníčko a donutí vás nosit teplé vrsvy v ruce. Déšť sřídá vítr. V náladovém počasí však vládnou veselé barvy padajícího listí a městská móda nabízí řadu zajímavých možností, jak se nové sezoně přizpůsobit a originálně a dobře se na cestu do práce i za zábavou vybavit.

Sportovně

Elegantní sportovní vzhled preferuje většina mužů. Materiály i střihy myslí především na pohodlí. Kalhoty i bundy musí být doplněny praktickými kapsami pro uložení telefonu a osobních dokladů. Styl nesmí příliš omezit v pohybu. Přechodové bundy nabízí ideální kombinaci. Pevný materiál poskytne dostatečnou ochranu před chladem, v případě teplejšího počasí je však lehký a dobře skladný. Sportovní bundy navíc využívají látky s dobrou odolností vůči vodě a větru. Styl bundy nepůsobí rušivě. Při cestě do práce nebudete vypadat jako atlet spěchající na trénink. Přechodové bundy využívají elegantní hladké linie, decentní zdobení zipy nebo řešením kapes. Vybírat můžete bundy s kapucou i se stojáčkem. Zajímavou variantou je vesta, kterou můžete obléknout na tričko s dlouhým rukávem.

Elegantně

Pokud vaše povolání vyžaduje pevnější řád v oblékání, pak je skvělou volbou kabát. Kabáty pro podzim využívájí jemné splývavé materiály. Zvýrazní ramena, podtrhnou elegantní vzhled. Tmavé šedé, modré nebo černé odstíny skvěle doplní oblek i džíny. Navíc většina pánů dojíždí do práce vozem nebo využívá hromadnou dopravu. Při současných lehkých zimách využijete s jistotou kabát i později. Pokud přesto trváte na odlehčené podobě svrchníku, v nabídce můžete vybírat i bundy zpracované v hladké linii bez výrazných sportovních prvků.

Originálně

Pro volný čas nebo pro kreativní oblékání můžete najít inspiraci i v prodloužených mikinách. Atypické délky i zpracování jsou zajímavým doplňkem. Svetry s kapucí vás zajímavě odliší a zároveň vám zajistí hřejivé pohodlí. Mikiny a svetry jsou ideální k džínům. Vypoví za vás o vaší volnosti a pohodě.

Od hlavy po paty

I na podzim můžete originálně pracovat s doplňky a obuví. Zkuste odložit oblíbené tenisky a vybrat si městskou módu. Oblek samozřejmě vyžaduje stylové polobotky. K džínám však můžete vyzkoušet barevnou vycházkovou obuv s nápaditě řešeným zapínáním nebo šněrováním. Zkrátka, podzim přeje kombinacím barev i materiálů. Nebojte se inspirovat oblečením, které ve svém šatníku ještě nemáte.

Zobrazit více... Říjen 2017
pixel