Elegantní plášť, 5 důvodů proč ho musíš mít

2017-10-12
Elegantní plášť, 5 důvodů proč ho musíš mít

Muži si v oblékání vystačí relativně s málem. Společenskou sezonu i důležitá jednání s grácií zvládnete v kvalitním obleku, u kterého bonusově můžete vystřídat barevné doplňky nebo tónování košile a kravaty. Není třeba sezonně sledovat a měnit délku, střih, materiál. Kvalitní oblek je nejlepší vizitkou. Pro nadcházející chladné období vám k dobré reprezentaci pomůže i elegantní plášť.

  1. Elegantní slupka

    Plášť je dokonalým obalem. Můžete si pod něj obléknout tričko, svetr, nebo sako. Při přebíhání z auta, cestě na ples, služební cestě. Vždy máte jistotu, že budete venku působit seriózně, elegantně a dobře. Pláště jsou vybaveny dostatkem kapes pro uložení osobních věcí. Kombinují různou délku i střih. Je tedy pouze na vás, jakému stylu dáváte přednost a ve kterém se budete cítit dobře. Měké splývavé materiály navíc lichotí postavě, možné nedostatky hravě schováte a pozornost převedete na mužná ramena a pevný profil.

  2. V klidu celé pololetí Žijeme v poměrně mírném podnebním pásmu. Teploty v zimě málokdy klesnou k výrazně nízkým hodnotám a pokud, jedná se vždy jen o několik dní. Běžný život ve velkém městě nás navíc neustále drží v klimatizovaném autě, vytápěné MHD nebo obchodních blocích. Pro běžná přeběhnutí z domu do práce nebo mezi jednáními dokonale vystačí elegantní plášť. Dobře vypadá, nevzbudí nežádané pohledy pro nedostatečné oblečení “jen” v saku a při odkládání nezabere spoustu místa. Je skladný, lehký, kombinovatelný s vrstvami - sako, svetr, košile. Plášť bez problémů unosíte od prvního ochlazení na podzim až do pozdního jara.
  3. Styl do posledního detailu

    Při působení na veřejnosti je první dojem velmi důležitý. Můžete služebně cestovat, přecházet z přednášek nebo zcela obyčejně vcházet do prostor divadla. Elegantní oblek nestačí. Pokud váš vzhled vyladíte do posledního detailu, tedy až po vrchní slupku v podobě dobře padnoucího kabátu, máte vyhráno. Je velmi nevhodné utopit kvalitní oblek ve sportovní bundě.

  4. Možnost kombinace

    Kvalitní plášť vám dovolí pohybovat se v širokém pásmu. Kavárenská nedbalá elegance, neformální městská móda i prvotřídní profesionál. Záleží pouze k jaké příležitosti a jak kabát obléknete. Džíny a mikina s kapucou vám dodají mladistvý vzhled. Hodí se pro volné chvíle. Zachováte si šarm a přitom nepřijdete o pohodlí. Pokud z rozhalenky pláště vykoukne elegantní košile s vázankou, pohybujete se s jistotou na velmi elegantní vlně gentlemana s citem pro komplexní řešení.

  5. Pravý gentleman

    Největší předností pláště či kabátu je však signál, kterým světu kolem sebe dáváte jasně najevo, že už nejste přerostlý teenager, ale muž. Sportovní bundy jsou hřejivé a pohodlné, ale rozhodně patří k oblečení pro volný čas, venku v přírodě. Pro pohyb ve městě je na místě sáhnout po dospělé a elegantní módě. Prohlédněte si možnosti. Střihy, barvy i materiál vás překvapí velkou variabilitou. I začátečník v elegantní módě najde plášť, který plně vyhoví dobrému pocitu a skvělému vzhledu.

Zobrazit více... Říjen 2017
pixel